ПРЪСТЕНИ

с естествени камъни

Разгледай продуктите

с циркони

разгледай
продуктите

с перли

Разгледай продуктите

без камъни

Разгледай продуктите

сребърни пръстени с кехлибар

с кехлибар

разгледай
продуктите

Пръстени от стомана

разгледай
продуктите

Изберете своя пръстен, с който да подчертаете стила си.

Сребърните пръстени , които предлага Сребърна Бижутерия Софи са изработени от сребро 925, голяма част от тях са с родиево покритие , което предпазва бижутата от потъмняване и запазва техния блясък по дълго. Предлагаме и модели с жълта или розова позлата и ефектни акценти от оксидирани елементи за подсилване на контраста и релефа . Пръстените от нашите колекции са инкрустирани с циркони и естествени камъни като рубин , сапфир , изумруд , танзанит , аметист , лунен камък , топаз , цитрин , гранат , опал , султанит , естествени перли и седеф , кехлибар , корал , кристали Swarovski и много други . Всеки камък има характерен блясък и придава уникалност на бижуто .

Сребърният пръстен е аксесоар , който може да бъде комбиниран с други бижута като обеци , гривни или колиета. Всеки наш модел е качествено и прецизно изработен .

В магазина ни може да получите компетентно съдействие как да съчетаете избраните от вас бижута според предпочитанията ви.

Ако сте решили да подарите на любим човек  пръстен е необходимо да знаете кой е размерът му и предпочитания от него стил. Сребърна Бижутерия Софи предлага коригиране на размера , ако това се налага.

Пазарувайте и онлайн в нашия магазин SilverSofi.com