ГРИВНИ

с Естествени камъни

Разгледай продуктите

с циркони

разгледай
продуктите

с перли

Разгледай продуктите

без камъни

Разгледай продуктите

с червен конец

разгледай
продуктите

Гривни от стомана

разгледай
продуктите

Сребърните гривни , които предлагаме в silversofi.com са изработени от сребро проба 925. В онлайн магазина ни може да откриете разнообразие от модели : както  класически , така и по екстравагантни . Предлаганите от нас гривни се отличават с красив дизайн и прецизна изработка. Те могат да бъдат инкрустирани с  различни камъни – циркони , рубини , сапфири , изумруди , корали , кехлибар и всички видове полускъпоценни камъни , както и да бъдат изчистен класически модел. Голяма част от тях има родиево покритие върху среброто , което предпазва от потъмняване и предпазва по дълго техния блясък. Предлагаме и модели с розова и жълта позлата , както и оксидирани гривни. 

Гривната е аксесоар , който може да бъде съчетан с други видове дамски бижута – обеци , колиета или пръстени.  Дължините на гривните са стандартни като повечето модели имат удължител , който позволява гривната да е подходяща за всяка ръка. При нужда от скъсяване ние предлагаме услугата в нашия физически магазин могат да бъдат коригирани по желание на клиента.

При нас може да откриете перфектния подарък за вас или за любим човек за всеки повод – рожден ден , специален празник , бал , годишнина или кръщене.