ОБЕЦИ

с естествени камъни

Разгледай продуктите

с циркони

разгледай
продуктите

с перли

Разгледай продуктите

без камъни

Разгледай продуктите

с кристали

разгледай
продуктите

Обеци от стомана

разгледай
продуктите

Сребърните бижута в нашия онлайн магазин silversofi.com са изработени от сребро проба 925 с вградени циркони , естествени камъни , перли и седеф. Блясъкът от шлифовката , формата и размерът на всеки от камъните , вградени в бижутата , им придава индивидулаен стил и уникалност.

В Сребърна Бижутерия Софи ще откриете бижута в различни стилове, дизайн и размери . Стремим се да ви предложим разнообразни модели , за да задоволим вкуса на всеки клиент . При нас можете да откриете перфектното бижу за всеки повод . За нас детайлите, дизайнът и високото качество са от съществено значение.

Сребърните обеци са един от любимите аксесоари на много жени . Те са изработени от сребро 925, което означава, че имат 92.5% съдържание на сребро . Голяма част от модели ни са с родиево покритие , което предпазва бижуто от потъмняване и запазва блясъка му по дълго време . Част от моделите са сребро 925 с розова или жълта позлата.

Предлагаме и голямо разнообразие на бижута с камък или без камък . Моделите дамски обеци с камъни , от които можете да избирате, са с циркони , рубин , сапфир , изумруд , гранат , топаз , султанит , опал , естествени перли , седеф , корал , полускъпоценни камъни , кристали Swarovski и много други.

Закопчаването им е въпрос на личен избор.

Ние продаваме сребърни обеци с английско закопчаване , на винт , върбило (кукичка) , руско закопчаване ,  тип – фиба , халкички с панта и клипсове.

Моделите в нашият магазин (физически и онлайн) могат да задоволят всеки вкус и предпочитания . Предлагаме  висящи обеци с различна дължина и форма , подходящи както за по – елегантни визии , така и за ежедневно носене. Имаме  и модели  , които са по ухото , подходящи за ежедневието и такива , които са ефектни  и привличащи вниманието . Детайлите и качеството за нас са от съществено значение и нашата цел е да превърнем покупката ви в едно приятно изживяване . При нужда може да разчитате на нашия професионален съвет и лично отношение към всеки клиент.